PAULINE, AANGENAAM!

pauline

Pauline Nonnekes is founder en trainer/coach bij New Shoes. Pauline komt uit de marketingcommunicatie en is al vele jaren actief als strategisch adviseur voor diverse opdrachtgevers. Haar achtergrond heeft de unieke aanpak van New Shoes bepaald: alles is gericht op een snelle en doeltreffende match van vraag en aanbod. De kracht van Pauline is uitvragen en duiden van de essentie.

Steeds meer scholen, jongerenorganisaties en bedrijven die zich op jongeren richten, weten New Shoes te vinden voor onderzoek, een strategie en/of een advies. Organisaties vragen Pauline om bijvoorbeeld panelsessies te begeleiden, een klantreis te analyseren of bepaalde persona's te ontwikkelen ter voorbereiding op een marketingplan.

GENERATIE Z-EXPERTISE

Pauline heeft zich ontwikkeld tot expert rond Generatie-Z: de groep jongeren die momenteel en in de komende jaren de arbeidsmarkt opkomt. Ze geeft het bedrijfsleven en het onderwijs inzage in hoe deze doelgroep denkt en doet en wat deze young professional nodig heeft om bijvoorbeeld een duurzame arbeidsrelatie op te bouwen.

IN GESPREK MET SCHOLIEREN EN STUDENTEN

Een van de co-creatie instrumenten die Pauline graag inzet, is de waardepropositie ontwerpsessie. Met scholieren of studenten gaat ze in gesprek om oorzaken te achterhalen en oplossingen te bedenken. Met elkaar de ware essentie duiden, op weg naar een gedragen oplossing met impact, staat centraal in haar aanpak.

Een waardepropositie ontwerpsessie is een zeer effectief instrument om binnen een dagdeel inzicht te hebben in hoe zaken anders en beter kunnen op school in het contact met studenten en scholieren. Pauline heeft sessies geleid met de volgende thema’s:

uitval van studenten: hoe voorkom je het?

ontwikkeling van een effectieve studiekeuzebegeleiding

bouwen aan meer persoonlijk leiderschap bij scholieren en studenten

effectieve (mentale) begeleiding van eerstejaars studenten

Heb je een vraagstuk rondom studenten en scholieren? Maak een afspraak.

REVIEWS

“Een project waarvan ik niet had gedacht dat het zoveel los zou maken. Ik was wel toe aan nieuwe dingen en die heb ik ondervonden ook. Wanneer ik dacht dat ik het wist, kwamen er nog veel meer dingen boven waarvan ik dacht: dat is óók een mogelijkheid.
Weet dat je zelf aan de slag gaat. Pauline gaat je ondersteunen, maar jíj kiest voor verandering en jíj gaat dat ook bereiken. Hoe dan ook: altijd resultaat! Inmiddels weet ik dat ik mijn eigen bedrijf ga oprichten. Of dat nou is met mensen, met therapie, met creativiteit of misschien alles wel gecombineerd? Alles kan, zolang ik maar open-minded ben en doe wat ík leuk vind, wat ík belangrijk vind. Ik kies voor mijzelf. New shoes look good on everyone, just need to find the right ones that fits you perfectly.”

EMMA R

“Ik ben bij Pauline terecht gekomen omdat ik mij niet lekker voelde bij mijn studiekeuze. Ik was al een paar jaar afgestudeerd kok maar merkte dat ik dit niet de rest van mijn leven wilde doen. Dankzij de hulp van Pauline ben ik erachter gekomen wat ik echt fijn vind. Door de oefeningen kreeg ik meer zelfinzicht en kwam ik erachter waar ik vrolijk van word en waarvan niet. Ook heb ik mijn minder sterke punten leren kennen. Ik vond het zelf altijd heel moeilijk om daaraan te denken. Nu weet ik dat het prima is om iets minder goed te kunnen en me vooral te focussen op wat ik wel goed kan.

Met een hoop motivatie en meer zelfkennis ben ik eruit gekomen. Ik word vrolijk van het bedenken van concepten en niet van het uitvoeren van andermans plannen. Ook weet ik nu dat ik niet IN maar VOOR de horeca wil werken. Met mijn doelen in zicht ben ik bij een studie gaan kijken die echt bij mij past. En: waar ik echt energie van krijg.”

SJORS

150 JONGEREN GEHOLPEN
NBI GEVALIDEERD
GROOT NETWERK