HOE JIJ ALS OUDER DE
STUDIEKEUZE ERVAART

“Het voelt zo machteloos om te zien dat ze er niet uitkomt. En de decaan kijkt vooral naar haar cijfers en geeft dan maar een foldertje mee of een link naar een website.”

“We zijn naar zoveel open dagen geweest. Het resultaat is nu dat elk gesprek over de studiekeuze uitmondt in ruzie.”

“Studiekeuze? Hij gaat liever met z’n smartphone diep onder een deken zitten wachten tot de wereld hem komt halen.”

“Ze is zo perfectionistisch. Wil niks uitsluiten. En komt daarom niet tot een keuze.”

Herkenbaar? Ouders van jongeren die deelnemen aan New Shoes hebben allemaal een ding gemeen: ze willen hun zoon of dochter zo graag helpen maar ervaren vaak dat ze te dichtbij staan. Daarom heeft New Shoes een zeer pragmatische en doeltreffende methodiek ontwikkeld die volledig is afgestemd op de jongere anno nu.

WAAROM OUDERS VOOR NEW SHOES KIEZEN

Je zoon of dochter heeft in korte tijd meer zelfinzicht en meer zelfvertrouwen

Je zoon of dochter begrijpt dat hij/zij de wereld echt iets te bieden heeft

Je zoon of dochter ontdekt het ideale beroep en de ideale werkplek

New Shoes is licentiehouder van de gevalideerde methodiek Breinvoorkeuren

New Shoes biedt een positieve en zeer betrokken aanpak gebaseerd op gelijkwaardigheid en reciprociteit

New Shoes biedt de mogelijkheid om op werksafari te gaan

Trackrecord: 150 jongeren succesvol geholpen

New Shoes biedt garantie op resultaat

NEW SHOES WERKT MET HET GEVALIDEERDE INSTRUMENT BREINVOORKEUREN NBI

Al vroeg in de jeugd zie je wat het authentieke voorkeursgedrag van kinderen is. Het ene kind zingt, danst en knutselt het liefst in z’n eentje. De ander is altijd met vriendjes om de mooiste hutten te bouwen, te sporten of op avontuur te gaan. En je hebt kinderen die met Barbies, Lego en Playmobile hele nieuwe fantasiewerelden bouwen of juist heel technisch en secuur te werk gaan. Kort gezegd, je ziet aan je kind al vrij snel of het van nature doelgericht, taakgericht, mensgericht of toekomstgericht bezig is en hoe de verhoudingen in die voorkeuren liggen.

Breinvoorkeuren NBI geeft exact inzicht in het voorkeursgedrag. New Shoes zet Breinvoorkeuren NBI in als basisinstrument; deelnemers ervaren het als een concrete en inspirerende vragenlijst om uit te vinden hoe je het liefst communiceert, leert, werkt, samenwerkt, relaties aangaat en besluiten neemt. Een van de eerste vragen in het traject is dus: waar kon je als kind echt uren bezig zijn?

WIl je alles weten over het traject? Klik dan hier.

GRATIS E-BOOK

Ebook 3D

Wil je je zoon of dochter eerst zelf op weg helpen met de studiekeuze? Dan zijn de tips en informatie in dit e-book erg handig. Besluit je toch om hulp in te schakelen, bel of mail dan met Pauline.

MEER INFO EN CONTACT?

REVIEWS

Het vinden van een opleiding die bij je past kan een hele uitdaging zijn. Soms heb je mensen in je omgeving nodig om je te helpen de volgende stap te vinden. New Shoes kon bij ons deze hulp bieden voor onze zoon. Via een mooie, persoonlijke benadering op zoek naar persoonlijk kenmerken, drijfveren en doelen is de volgende stap opeens duidelijk. Heerlijk als er op cruciale momenten in het leven mensen zijn die deze hulp willen bieden.

PAULUS WIERENGA

Pauline heeft onze kinderen geholpen met hun profiel- en studiekeuze. Eigenlijk heeft ze de kinderen vooral meer inzicht in zichzelf gegeven. Ze hebben nu een duidelijk beeld van waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen: hun breinvoorkeuren, kwaliteiten en interesses. Dat alles is vertaald in een beroep en een studie. Omdat ze nu weten hoe hun eigen toekomst eruit kan zien, zijn ze meer gemotiveerd en gefocust om aan de slag te gaan met dat perspectief. Ze beseffen nu ook dat school een van de middelen is om hun doelen te bereiken. Een mooi en snel resultaat waar ze jarenlang plezier van hebben.

PETER REUMKES

150 JONGEREN GEHOLPEN
NBI GEVALIDEERD
GROOT NETWERK