NEW SHOES IN HET KORT

SNEL

Na twee, max drie gesprekken weet je alles. Hoe dat kan? Je krijgt direct de goede vragen. Geen vage oefeningen of rare testjes. Snel to the point. Daar ga je goed op.

DUIDELIJK

Jij wilt weten hoe de wereld werkt en wat jij die wereld te bieden hebt. Dus zoeken we dat uit. Daarna ga je kijken in de praktijk. Lekker concreet. Omdat het kan!

POSITIEF

Een New Shoes-traject is inspirerend, relaxt, veilig en vooral: gezellig. Ga jij ook vinden, zeker weten. Hoe dan ook kom je er blijer vandaan dan dat je erin ging.

IT'S YOUR CALL

Het succes van New Shoes hangt af van jouw motivatie. Je moet dit willen. Als jij voor 100% meedoet, behaal je resultaat. Gegarandeerd.

DE BASIS

Wat kun je verwachten als je start met een traject bij New Shoes? Je begint met het invullen van een Breinvoorkeuren vragenlijst, afgestemd op jouw leeftijd. Dat is de basis. Wil je meer weten over deze wetenschappelijke methodiek? Kijk dan op www.breinvoorkeuren.nl

Inmiddels hebben meer dan 2 miljoen mensen over de hele wereld deze vragenlijst ingevuld. Ken je jouw breinvoorkeuren, dan weet je wat je van nature het makkelijkste afgaat; hoe je het liefst communiceert, werkt, samenwerkt, relaties aangaat en besluiten neemt. Ideaal toch?

DE GESPREKKEN

Je hebt sowieso twee tot drie gesprekken van ruim 1,5 uur. In het eerste gesprek kletsen we over dagelijkse dingen: over vakanties, hobby’s, momenten waar je trots op bent, je drijfveren, je irritaties en nog veel meer. Hierna onderzoek jij je kwaliteiten en je interesses. De oefeningen zijn eenvoudig en kosten niet veel tijd.

In het tweede gesprek komt het Breinvoorkeurenrapport uitgebreid aan de orde, evenals de opdrachten. We duiken diep in jouw interesses, die zijn belangrijk. Langzaam werken we toe naar jouw vak en je ideale werkplek.

In het derde gesprek gaan we je vak concreet maken en vertalen we die samen naar een passende studierichting. Tussendoor is er veel contact via app en mail waarin we ‘pingpongen’ over suggesties en mogelijkheden.

HET RESULTAAT

Wat levert een traject bij
New Shoes je op?

Meer inzicht in jezelf

Meer rust en zelfvertrouwen, maar ook meer energie

Meer overzicht

Je weet welk vak het beste bij je past

Je weet wat jouw ideale werkomgeving is

Je weet welke studie je helpt te bereiken wat jij wilt

DE BOOTCAMP VAN NEW SHOES

ALS JE ECHT HAAST HEBT

Vette paniek vlak voor de deadline van aanmelden? Of simpelweg geen tijd om je goed voor te bereiden op je studiekeuze via een regulier traject bij New Shoes? Dan kun je een bootcamp aanvragen: twee gesprekken in één. Wel even hard werken, maar dan heb je ook wat: de basis voor een eerste studiekeuze in 1 gesprek! De bootcamp is vooral geschikt voor studenten die willen switchen van studie.

BRAIN MAPPING VAN NEW SHOES

HAAL MEER UIT JEZELF

Brain Mapping van New Shoes is een gesprek waarin je alles te weten komt over jouw voorkeursgedrag. Je breinvoorkeuren geven je een goed inzicht in hoe jij het liefste communiceert, werkt, samenwerkt, relaties aangaat en besluiten neemt. De breinvoorkeuren vragenlijst is een wetenschappelijk instrument en de basis van New Shoes. Veel jongeren -maar ook volwassen carrièreswitchers- ervaren inzicht in hun breinvoorkeuren als een praktisch en effectief instrument als basis voor impactvolle keuzes in hun leven. New Shoes Brain Mapping geeft je meer energie, meer focus, meer richting en meer zelfvertrouwen.

MEER INFO EN CONTACT?

REVIEWS

“Ik was iemand die niet wist wat ik wilde, en zonder het New Shoestraject was ik daar misschien ook nooit achter gekomen. Pauline combineert de uitslag van de testen en oefeningen met haar kennis en gevoel voor mensen om erachter te komen wat jij wil. Ik ben er zo achter gekomen dat ik mensen via beleid en politiek wil helpen. Naast haar perfecte ‘trackrecord’ voor mensen die ze heeft geholpen, is ze ook nog een superleuke vrouw!”

NINA

“Vlak voor de deadlines voor het inschrijven bij een opleiding kwam ik in contact met Pauline. Ik had geen idee wat voor studie ik wilde kiezen. Pauline heeft mij in slechts twee gesprekken geholpen met het maken van een keuze en inmiddels zit ik al een half jaar bij een erg leuke studie.

New Shoes is een interessant traject omdat er niet alleen gefocust wordt op wat je kan en leuk vindt, maar ook op wat je dag in, dag uit kan volhouden. Ik zou New Shoes aanraden aan iedereen die moeite heeft met het maken van een keuze over zijn toekomst, want bij New Shoes kun je hier heel snel verandering in brengen!”

EMMA W

150 JONGEREN GEHOLPEN
NBI GEVALIDEERD
GROOT NETWERK