CONTACT

Wil je meer weten over New Shoes, over de kosten van een traject of de zakelijke opties? Of wil je eerst eens bellen om jouw verhaal kwijt te kunnen?

Dat kan. Bel Pauline op 06-46362091 of mail haar op pauline@neednewshoes.com

WIL JE DIRECT BESTELLEN?
DAT KAN HIERNAAST

Je bent er klaar voor! Top! Klaar zijn voor New Shoes betekent dat jij jezelf beter wilt leren kennen en wilt weten in welke rol je straks het meest blij en ook met meest effectief bent. Als je over een maand loopt te stuiteren van alle nieuwe inzichten, dan is de studiekeuze een eitje. Dus aanmelden maar! Dan gaan we samen snel aan de slag.

Wil je een Bootcamp of een sessie Brain Mapping? Geef je keuze aan in het onderwerp en licht kort toe in je bericht waarom je hiervoor kiest.

DIRECT CONTACT


  REVIEW

  Pauline heeft onze kids geholpen met hun profiel en studiekeuze. In drie gesprekken met kundigheid en een grote bak enthousiasme heeft ze onze kids laten ontdekken wat hun breinvoorkeuren zijn. Heel handig om te bepalen in welke richting je je studie moet zoeken. Ook hebben ze ontdekt waar ze van nature goed in zijn en mochten ze hun toekomstdroom verzinnen. Ontroerend om te zien en horen! En voor ons als ouders was het bijzonder fijn dat ze onze zoon heeft geholpen helderheid te krijgen in zijn twijfels over zijn vervolgopleiding. Hierdoor konden we hem als ouders blijven steunen in de keuzes die hij maakt, wat die ook gingen worden.

  NICOLE VAN DER OUW

  150 JONGEREN GEHOLPEN
  NBI GEVALIDEERD
  GROOT NETWERK